Atypičtí lidé, atypické projekty, atypické činnosti

Kolikrát se člověk setká s přáteli a dostává otázky „co vlastně teď děláš, čím se zabýváš“. Hodně dlouho nám trvá, než dokážeme odpovědět, protože naše práce je natolik specifická, že není konkrétní odpověď.

Projekty, které máme jsou pro nás ve většině případech výzvou, v rámci výzkumu i získáním nových zkušeností, objevováním, zkoumáním, zároveň si naši klienti libují i v tom, jaký přátelský a vřelý přístup máme. Přistupují k nám s tím, že vlastně téměř nic není problém, protože naše znalosti a zkušenosti v technologiích, programování a dalším, jsou velké. My se nebojíme, jdeme i do věcí, u kterých se zdá, že je téměř nemožná jejich realizace.

ALW Firm není totiž firma, jsme rodina. Naše „banda“ se postupně rozrůstá o další specialisty a geniální lidi.

Tak nějak polemizujeme i s myšlenkou, že bychom naše znalosti a zkušenosti mohli předávat dál. Naše práce je naším koníčkem a určitě je spousta lidí, kteří rádi zkoumají, nabývají zkušeností, jsou členy skvělého a přátelského týmu. Proč jim nedat prostor, informace, zkušenosti pod dohledem odborníků?

V brzké době plánujeme realizovat workshopy, ukázky nebo diskuze na různá témata týkající se moderních technologií, výzkumu a vývoje. Pokud jsme Tě zaujali, neváhej nám napsat. Rádi přijmeme do našeho týmu další lidi zapálené do vývoje a výzkumu.

+420 775 490 771
info@alwfirm.cz