Bastlíři

Často se s tímto názvem v dnešní době setkáte v oblasti IT (informační technologie). Občas o sobě tvrdíme, že jsme tzv. Bastlíři. V oblasti informačních technologií se právě Bastlíři věnují různým vylepším, my patříme mezi ty, jež umí sestrojit vlastními silami určitá zařízení. 

Tento výraz vychází z německého slova "basteln", v dřívějších dobách užívané na označování klasických kutilů, zahrádkářů atp. 

Proč právě my o sobě tvrdíme, že jsme Bastlíři?

  • Jsme velmi technicky zdatní lidé, často vnímáni jako profesionálové. Ano, nepopíráme, že profesionály nejsme, ale výraz "bastlíři" se nám líbí více, protože svou práci milujeme, je nám zároveň i koníčkem.
  • Možná právě proto, že jsme bez zábran, bez konvencí, umíme si poradit i u úkolů, které vypadají "nemožně", tím naším hraním dokážeme občas neskutečné věci.

    Bastlíř a informační technologie.

  • Takový šikovný Bastlíř dokáže díky svým vylepšením hodně ušetřit, někdy může dokonce vymyslet takové zlepšováky, které lze patentovat. Do této skupiny tedy můžeme směle zařadit i vynálezce. Bastlit můžete ovšem také virtuálně, tedy v různých hrách a simulacích.
+420 775 490 771
info@alwfirm.cz